Press "Enter" to skip to content

Beköszöntő

Évek óta közvetítjük online folyóiratunk élő mellékletét. Fórumainkat jelenleg a Háló Közösségi Központban rendezzük, a Részigazság Klubbal havi váltásban. Előadásaink és vitáink online is követhetőek számítógépeken és okos telefonokon. Ezeken elsősorban nem hitéleti, hanem társadalmi problémákat próbálunk értelmezni és megvitatni. Valóban e- fórum, mert estjeinket nem csak világszerte láthatják tagjaink és barátaink, hanem hozzá is szólhatnak és kérdéseket tehetnek fel. A Lehet-e? nemcsak az elektronikus sugárzásra vonatkozik, hanem arra is, hogy vajon megvalósítható e az együtt- gondolkodásnak az a toleráns gyakorlata, amit még az anya egyesületeinktől tanultunk? A Fórumok 2012-től linkekre kattintva évekre visszamenőleg is megnézhető videó-felvételeinken, hogy hol tartunk az e kérdésre adható válaszban.

Facebook oldalunkat ide kattintva éri el.

Frissen megjelent anyagainkról email értesítést küld a weboldalunk, ha a jobb oldalsávban található az email címét megadva feliratkozik.

Tagdíj, adományok:

Az EPMSZ Egyesület köszöni a Lehet-e? Fórum támogatására küldött adományokat és tagdíjakat. Az esedékes tagdíjak, és az újabb adományok átutalhatóak az OTP Banknál vezetett 11713005-20419888  számú bankszámlánkra. SWIFT kód: OTPVHUHB

IBAN: HU3811713005204198880000 0000