Press "Enter" to skip to content

„Jó, de én mit tehetek?” Az ökológiai belátás és a megtérés lehetőségeiről

Map Unavailable

Időpont
Date(s) - 2020.10.21
18:00 : 20:00

Helyszín
ZOOM (katt ide a használathoz!)

Kategóriák


Első Zoom – fórumunk abból indul ki, hogy a ránk leselkedő veszélyek közismertek. Bart Istvántól azt kértük: mondja el azt is: milyen esélyei vannak egy nagy, rendszer szintű változásnak. Bevezető előadása után felkért aktivisták reagálnak a hallottakra, és ismertetik a maguk és társaik lokális gyakorlatát. Az ezt követő vita résztvevőinek felhívjuk szíves figyelmét: fórumunk csupán a gondok megértését igyekszik szolgálni.

Előadó: Bart István Klímastratégia 2050 Intézet igazgatója
Környezet- és természetvédők:

  • Rosta Gábor (Városi Kertek)
  • Gyenes Károly (PET- palack)

Moderátor: Kőszegi Ábel

A konferencia videófelvétele elé kívánkozik Bart István ökológus egy a beszélgetés végén elhangzott mondata:

“Én azért is fontosnak látom Ferenc pápa szerepvállalását, mert – bár én nem vagyok vallásos – de az az érzésem, hogy az emberiség a vallás segítsége nélkül nem fogja tudni megoldani az előtte álló feladatot.”

A letölthető hanganyag: Meghallgatás/Letöltés

Erre a linkre kattintva el lehet olvasni Ferenc pápa LAUDATO SI’ kezdetű enciklikáját közös otthonunk gondozásáról, a “megtérés lehetőségéről”.


Többen jelezték, hogy körlevelünket nem kapták meg.

  • Célszerű megvizsgálni, hogy nem került-e a levél a Fontos, Spam, vagy más mappába. Ha megtaláljuk, jelezzük, hogy nem spam, ez javíthat a helyzeten.
  • Sajnos a levelezőrendszerek spam szűrő algoritmusainak áldozatul eshet egyik-másik körlevelünk annak ellenére, hogy a lehető legjobb célba jutási arány elérése végett fizetős levelezőrendszert használunk, melynek rendszergazdái a beállításokra figyelnek…

Javaslat: Ha valaki az új cikkekről szeretne értesítést, a feliratkozás módját itt találja.

Be First to Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..