Press "Enter" to skip to content

Kütyük, avagy leköltözhet-e a szürkeállomány a fejünkből a zsebünkbe?

Map Unavailable

Időpont
Date(s) - 2020.01.15
17:00 : 19:00

Helyszín
Evangélikus Országos Múzeum konferenciaterme (pince)

Kategóriák


A digitalizáció elképesztő tempójú fejlődése sokak lelkesedését, többek elkeseredését váltja ki. Vannak, akik ipari és gondolkodásmódbeli forradalomnak tekintik. Mások meg legszívesebben összetörnék az okos telefonokat, mint egykor a lyoni takácsok a szövőgépet, mert nemcsak munkájukat féltik, hanem a felnövekvő nemzedék egész mentalitását is. Grecsó Krisztián pl. így fogalmaz: “Akinek minden válasza megvan (a zsebében), annak nem azért nincsenek kérdései, mert készen jut hozzá a feldolgozott, megrágott és megemésztett információkhoz, hanem mert gondolatai, problémái, ötletei sincsenek.”

Előadóinkat és felkért hozzászólóinkat mind a két álláspont képviselőiből válogattuk. Arra kértük őket: legyenek segítségére abban, hogy jobban értsük gyermekeinket és unokánkat.

Előadók:

Moderátor: Kőszegi Ábel

A Fórumon rögzített videó:

Hanganyag: Meghallgatás/Letöltés

A Fórumon készült fényképek (Tihanyi Karcsi):

One Comment

  1. Matavovszky Tiborné Matavovszky Tiborné 2020.01.20

    Már régen illett volna, de most végre megköszönöm a beszélgetésekről pár nap után elkészült érthető, követhető videókat. Itthonról is teljes az élmény! Esetenként továbbítom a téma érdeklődő ismerőseimnek is. Ha nincsenek is sokan jelen, jó néhányunkat hozzá lehet számolni a hallgatósághoz!

    Köszönettel és további jó munkát kívánó üdvözlettel
    Matavovszky Tiborné

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .