Press "Enter" to skip to content

Miért van szükségünk összeesküvés elméletekre?

Map Unavailable

Időpont
Date(s) - 2020.12.15
18:00 : 20:00

Helyszín
ZOOM (katt ide a használathoz!)

Kategóriák


A demokraták sátánisták és pedofilok. Elsősorban a gyermekek vérét isszák, mint például Soros György. Ezt a, tényekkel nem igazolható elméletet tömegek hiszik az Amerikai Egyesült Államokban. Ám nem csak a felturbózott gyűlöletre van széleskörű társadalmi igény, hanem az összeesküvés elméletek kínálta világmagyarázatokra is. A mi fórumainkon azon vagyunk, hogy az ellentétes nézetek képviselőit ültessük egy asztalhoz. Most hiába hívtuk a konteók híveit, mert ők pont a tudomány képviselőit tekintik összeesküvőknek.

Ezért ma ne számítsanak vitára.  Csupán annak megértésére, hogy milyen vágy szüli az emberben, hogy a világ magyarázatául állandóan konteókat teremtsen.

Előadók:

Moderátor: Kőszegi Ábel

A december 15-én, kedden 18:00 órakor kezdődő Zoom előadáson és beszélgetésen az alábbi, linkre kattintva lehet részt venni 17:45-től:

https://zoom.us/j/94981144199?pwd=Q0U5c0tiT1JNajNDRnZOUTF4c29XZz09

Megjegyzések:

  • Akinek van letöltött Zoom kliense, a jelzett helyekre a bal egérgombbal kattintva ellenőrizze a verziót!
  • December 14-én, hétfőn 17:45-től lehet gyakorolni a Zoom használatát szintén a fent megadott linkre kattintva.
  • Kérjük a résztvevőket, hogy mellőzzék a “meeting” során ki-be lepegetést, a mikrofon és a kamera ki-be kapcsolását mert az adás minőségét ronthatja. (Alapállás: mikrofon ki-, kamera bekapcsolva!)
  • A kapcsolódást segítő Zoom kisokost honlapunk jobb oldalsávján vagy ide kattintva találják!

One Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .