Press "Enter" to skip to content

ZOOM (katt ide a használathoz!)

Map Unavailable

Cím
Mindenki a saját gépén
laptopján, mobilján...


-
Magyarország


A Lehet-e? Fórum mostani eseményét a Zoom segítségével tesszük elérhetővé. Röviden a kapcsolódás módjáról:

A Fórum előtt két nappal mindenki kap egy emailt, amelynek kék sora tartalmazza a kapcsolódáshoz szükséges linket. A jelzett időpontban erre kell kattintani a számítógépről, tabletről vagy telefonról.

Aki addig még nem használta a Zoomot, az első kapcsolódás során megjelenik egy ablak, hogy töltse le a Zoom futtatót (launcher.zoom.us) és elindítva telepítse a szokásos módon.

A képernyőn rövid idő múlva megjelenik a Zoom konferencia oldala. Ha a „Join with video” feliratra kattintanak, rövidesen megjelenik a bejelentkező saját videó-képe. Látható lesz az előadók és a már bejelentkezettek képsora is. Ezekből összesen 12 fér fel a képernyőre. A többiek megszólalásukkal tűnnek elő a háttérből. Igyekezzen mindenki olyan fényt beállítani magára, hogy az árnyékok ne rajzolják át arcukat. Természetesen mód van arra is, hogy valaki csupán a hangjával legyen jelen.

A képernyő bal alsó oldalán van egy mikrofont és egy kamerát jelző ikon. A kamera mindenkinél maradhat bekapcsolva, de kérjük, hogy a mikrofon jelre kattintva, mindenki tartsa kikapcsolva, mert a megjelenítés hangvezérelt, minden zörej, telefon vagy közbeszólás feleslegesen belezavar az előadásba vagy a vitába. Ezért kérjük Önt, hogy csak akkor kapcsolja vissza a mikrofonját, ha a moderátor szólítja.

A Zoom szokásrendje szerint nem sokkal szeretnénk meghaladni a 40 perces időtartamot. Ezzel az előadóknak és a hozzászólóknak is számolniuk kell.

Aki nem tud bekapcsolódni az – a Fórum után néhány nappal – a www.egyhazestarsadalom.hu folyóirat oldalra kattintva megnézheti az est videó-felvételét, és tallózhat a régebbi felvételek között is.

Erre a linkre kattintva részletes leírást találnak az itt leírtakról!

Jövőbeli események

 • Nincs esemény ezen a helyszínen
 • One Comment

  1. Balázs István Balázs István 2021.03.03

   Tisztelt Uram! Az elitek árulása megy már? Nem tudok ui. csatlakozni.

   Üdvözlettel: Balázs István

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .