Press "Enter" to skip to content

Információk és tervek az Egyház és Társadalom online folyóiratról és a Lehet-e? Fórumról

Kedves Tagjaink és Barátaink!

Kőszegi Ábel

Az Egyház és Társadalom online folyóirat, és annak videó melléklete, a Lehet-e? Fórum nevében köszönöm a Háló Közösségi Háznak és a Részigazság Klubnak, hogy befogadtak bennünket az S4-be. A 2023 – 24- es évadunk meghirdetése előtt szíves segítségeteket és tanácsaitokat kérjük.

Azt tervezzük, hogy szeptembertől online nem közvetítjük fórumainkat. Ettől azt reméljük, hogy előadásainkon és vitáinkon többen lesznek jelen az S4 -ben. Természetesen nem hagyjuk cserben külföldi és vidéki nézőinket sem. Néhány nappal az esemény után már fent lesz az egyhazestarasadalom.hu archívum
oldalán fórumunk tömörített és szerkesztett változata.

Változatlan hitünk és reményünk, hogy beszélgetésekkel, vitákkal lehet egymást jobban megérteni, és talán „lövészárkokat” temetni. Arra kérem barátainkat és tanácsadó testületünk tagjait, hogy 2023. június 30-ig írják meg: következő évadunkban miről és kikkel szeretnének hallani, vitatkozni.

Az EPMSZ – E tagdíjakat – 3000,- nyugdíjasoknak 1000,- forint – az OTP 11713005-20419888 számlára kérjük befizetni. (Sajnos a hírlevélben el lett gépelve.) Nemzetközi bankszámlaszám (IBAN): HU38117130052041988800000000, az OTP Bank SWIFT (BIC) kódja: OTPVHUHB

Barátainkat és támogatóinkat arra kérjük, hogy adományaikat is erre a számlaszámra fizessék be.

Köszönettel: Kőszegi Ábel az E&T szerkesztője

Be First to Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .