Press "Enter" to skip to content

Tölgyessy 2023-ról: Az Orbán-rendszer sértetlenül átvészelte a legnagyobb válságát

Tölgyessy Péter, egykori SZDSZ-es politikus, Gulyás Mártonnak – Partizán magazin – adott exkluzív interjúban a magyar gazdaság és Orbán Viktor világpolitikai szerepének jelenlegi helyzetét elemezte – nem csak a 2023-as év kontextusában. Kiemelte az infláció, a költségvetési hiány, a munkahelyek biztonságának veszélyeit és az uniós pénzek kifizetésének késedelmét. Hangsúlyozta, hogy bár a Fidesz korábban sikeresen kezelt válságokat, az infláció különösen aggasztó, mivel Magyarországon jelentősen magasabb, mint a visegrádi országokban. Ezt a különbséget az Orbán-rendszer saját “többletinflációjának” nevezte.

Tölgyessy rámutatott Orbán Viktor világpolitikai jelentőségére, kiemelve, hogy a magyar miniszterelnök gyakran szerepel a világsajtóban. Megjegyezte, hogy szerinte az ellenzéknek kevés esélye van Orbán rendszerének megdöntésére, mivel a választók jelenlegi válsághelyzetben nem bíznak bennük…

Be First to Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .